Clinicile Family Dental

Programare

Chiromega Duet

Proiectat pentru confortul pacientului si echipat cu ultimele tehnologii existente pentru o mai buna acuratete si precizie in stomatologie.

Lampa Albire Dentara Zoom

Oferim tratamentul revolutionar de albire dentara cu ajutorul tehnologiei zoom , acesta avand o durata de 45 minute, maxima eficienta si durabilitate pe termen lung.

Implantmed – Implantologie Orala

W&H Implantmed folosit cu succes atat in implantologia orala cat si in chirurgia maxilo-faciala de orice tip.

Autoclav Getidy

Autoclav Getidy care realizeaza cea mai eficienta sterilizare cu cicluri multiple de tip B.

Cu ajutorul tastelor de comanda, sterilizarea e mai usor de accesat mai rapida si de siguranta maxima.

Lampa Fotopolimerizare – Ivoclar Vivadent Bluephase

Bluephase C8 este o lampa de fotopolimerizare de ultima generatie care foloseste tehnologia Led avand o intensitate remarcabila si fiind compatibila pentru orice tip de material fotopolimerizabil folosit in cabinetul stomatologic.

Joypex Apex Locator

Este un dispozitiv electronic folosit pentru determinarea poziţiei apexului. Apexlocator de generaţia a 5a – de 5 ori mai bun: datorită noilor caracteristici este mai uşor de folosit, de mare acurateţe şi rapid in determinarea lungii radacinii si a canalului radicular.

Air Flow

Este un dispozitiv revolutionar de curatare a dintilor atat prin lustruirea suprafetelor de dentare cat si indepartarea petelor si a coloratiilor.

Mectron Piezo Scaler

Este un sistem de ultima generatie folosit in curatarea eficienta a tartrului, placii bacteriene si coloratiilor dentare localizate supragingival si subgingival.Acest sistem foloseste tehnologia cu ultrasunete si de racire a dintelui cu apa pentru a evita supraincalzirea dintelui.

Radiography Viewer

HUION – Tableta cu Led Huion folosita pentru vizulizarea in conditii de maxima claritate si luminozitate a tuturor tipurilor de radiografii dentare. ( Panoramica , Bite-Wing , Retro-Alveolara, Computer Tomograf)

  PROGRAM

Luni și Miercuri 10:00 – 19:00
Marți și Joi 16:00 – 19:00
Vineri 9:00 – 16:00
Sâmbătă Închis
Duminica Urgențe

  +40753 587 399

  Cabinetele noastre