Project Description

Family Dental ofera programe stomatologice specializate pentru adolescenti astfel incat acestia sa se simta in siguranta si sa primeasca o ingrijire dentara si consiliere de cea mai buna calitate si profesionalism.

Adolescentii

Mulți părinți observa ca pe masura ce copiii lor fac pasul catre adolescenta, acestia devin mai puțin vigilenți cu privire la menținerea unei igiene orale sanatoase. Adolescentii au tendinta de a manca mai multe snacks-uri, dulciuri și a bea mai mult suc decat copiii mai mici, de aceea este deosebit de important ca acestia să se spele pe dinți în mod regulat. Mai mult decât atât, adolescentii trebuie să păstreze programe regulate si dedicate de periaj dentar si folosirea atei dentare decat copiii mai mici sau adulți.

Periajul Dintilor

Lipsa periajului poate duce la boala parodontala, carii dentare care necesita terapie de canal, extracția dentară, și o serie de alte probleme grave. Este important, prin urmare, faptul că părinții și profesioniști din domeniul stomatologiei sa lucreze impreuna pentru a educa tinerii cu privire la motivul pentru care igiena orala este important și despre cele mai bune metode de a păstra starea de sănătate a dinților și gingiilor.

Cardul 4 Teens

Cu cardul de adolescent 4 Teens oferit de clinica noastra copilul tau va beneficia de preturi speciale pentru fiecare tratament in parte si alte avantaje.

  PROGRAM

Luni și Miercuri 10:00 – 19:00
Marți și Joi 16:00 – 19:00
Vineri 9:00 – 16:00
Sâmbătă Închis
Duminica Urgențe

  +40753 587 399

  Cabinetele noastre