Project Description

Igiena și profilaxia dentară constituie garanția păstrării sănătății dentare, fără a fi necesare tratamente stomatologice complexe. Dinții pot fi menținuți sănătoși atât prin activități de igienizare care sunt efectuate acasă zilnic de către fiecare pacient, cât și prin proceduri profesionale efectuate o dată la fiecare 6 luni în cabinetul dentar.

Resturile alimentare rămân pe dinți și între dinți după masă și favorizează formarea și depunerea plăcii bacteriene și a tartrului dentar. Dacă acestea nu sunt îndepărtate periodic ele vor favoriza apariția cariilor dentare, a bolilor gingivale și în final pierderea dinților.

Igiena și profilaxia profesională

Sunt efectuate în cabinetul dentar și cuprind următoarele proceduri: detartrajul, periajul profesional și curățarea dinților cu air-flow, fluorizare, sigilare șanțuri și fosete. În situația în care profilaxia personală nu este efectuată în mod corespunzător, bacteriile care formează placa dentară se pot transforma în tartru. Chiar și în situația în care profilaxia personală este realizată corespunzător, este posibil ca tartrul să se depună în special în zona gingiilor și necesită intervenția cu mijloace profesionale pentru a fi îndepărtat. Aceste proceduri contribuie la păstrarea sănătății dinților și a gingiilor, recăpătarea nuanței mai deschise a dinților, o respirație nealterată și păstrarea în condiții cât mai bune a lucrărilor protetice.

Recomandăm vizita la cabinetul dentar pentru profilaxia profesională cel mai târziu o dată la 6 luni. Vă așteptăm la Family Dental pentru a beneficia după fiecare ședință de detartraj de o ședință gratuită de instruire pentru folosirea mijloacelor complementare de profilaxie personală. De asemenea, vă putem pune la dispoziție materialele și instrumentele necesare pentru efectuarea acestor activități acasă.

  PROGRAM

Luni și Miercuri 10:00 – 19:00
Marți și Joi 16:00 – 19:00
Vineri 9:00 – 16:00
Sâmbătă Închis
Duminica Urgențe

  +40753 587 399

  Cabinetele noastre