Project Description

Păstrarea sănătății dinților este foarte importantă pentru confortul oricărei persoane. Însă dinții sănătoși trebuie să arate și bine pentru a ne permite să ne simțim siguri și încrezători în propria persoană, să obținem succesul profesional și să oferim celorlalți un zâmbet agreabil.

Fațetarea dentară

Fațetarea dentară este una dintre cele mai noi și mai eficiente tehnici folosite în cosmetica dentară, recomandată pentru persoanele care își doresc un zâmbet impecabil. Fațetele dentare nu afectează structurile sensibile ale dintelui și reușesc să ofere nuanța dorită pentru zâmbetul tău acoperind cu succes imperfecțiunile naturale generate de fisurile sau distrucțiile coroanei dinților. De asemenea, sunt recomandate în cazul dinților a căror poziție este inestetică, fiind o alternativă viabilă la purtarea unui aparat dentar ortodontic.

Ce sunt fațetele dentare?

Fațelele de ceramică (porțelan) sunt lamele foarte subțiri, din material de culoarea dintelui, care acoperă suprafața frontală a dintelui și creează un aspect firesc al danturii, datorită absenței metalului, oferind o translucență foarte apropiată de cea a dinților naturali. Suprafața de porțelan este foarte netedă și impenetrabilă, dinții fațetați păstrându-și culoarea și strălucirea conferite de ceramică. Fațetele dentare sunt destinate să se potrivească feței pacientului, personalității lui și, în final, să-i redea zâmbetul.

Fațetarea este o soluție durabilă, fațetele putând fi păstrate pe dinți între 10 și 15 ani, în condițiile respectării unei igene normale și a vizitelor semestriale la cabinet pentru igienizare profesională.

Odontoterapie (Plombe estetice)

Odontoterapia este cea mai populară ramură a stomatologiei. Consultul periodic este esențial în descoperirea la timp și tratarea cariilor dentare. Cariile apărute pe dinții frontali sunt observate ușor de pacient. Sunt însă carii care apar la nivelul dinților posteriori sau între dinți care pot fi observate doar de către medicul stomatolog.

Procedura de tratament

Intervenția dentară în cazul cariei presupune îndepărtarea dentinei alterate (materialul dentar afectat de sub smalț) și umplerea cavității create cu un material din compozit de ultimă generație foarte asemănător cu cel al dintelui și disponibil într-o gamă variată de culori. Obturația (plomba) obținută va fi foarte bine șlefuită pentru a căpăta forma estetică a dintelui natural, fiind în același timp foarte rezistentă.

Beneficiile plombelor estetice

Prin tratarea la timp a cariei se păstrează starea de sănătate a dinților și gingiilor, evitându-se o serie întreagă de tratamente și neajunsuri, precum: cavități inestetice, modificarea mirosului respirației, afectarea în profunzime a dintelui, afecțiuni ale gingiilor. Plombele estetice te vor ajuta să îți recapeți imediat zâmbetul mult dorit!

  PROGRAM

Luni și Miercuri 10:00 – 19:00
Marți și Joi 16:00 – 19:00
Vineri 9:00 – 16:00
Sâmbătă Închis
Duminica Urgențe

  +40753 587 399

  Cabinetele noastre